brighter_future

log_big

Sunbike Electric neix com una marca de motocicletes innovadora amb un enfocament estratègic al mercat europeu. Sunbike Electric SL és una companyia filial de CM Partner Inc. centrada en el disseny, desenvolupament i distribució de productes de mobilitat intel·ligent.

global_leader1

L’empresa matriu CM Partner Inc., fundada el 1987, s’ha posicionat com una de les millors companyies de conjunció d’equips elèctrics i electrònics a Corea. Ha crescut considerablement durant l’última dècada, amb instal·lacions de producció i distribució a Amèrica del Nord i Europa.

Amb l’objectiu de mitigar els efectes del canvi climàtic, CM Partner Inc. inverteix en un procés de R+D continu en electrònica de potència i bateries de liti per a vehicles elèctrics. El nucli de la tecnologia de Sunbike, en el qual s’inclouen cel·les d’ió-liti i un sistema de propulsió, està fabricat a Corea per CM Partner Inc.

CM Partner

Sunbike Electric pretén augmentar la consciència mediambiental sobre l’impacte del transport personal, mitjançant la fabricació de vehicles de baixes o nul·les emissions que realment marquin la diferència. La nostra visió consisteix a reduir dràsticament les emissions de CO2 i ser un líder global en el sector de la mobilitat intel·ligent.

©2017 Copyright Sunbike Electric, SLCONTACTE

share_icon social_facebook social_twitter social_linkedin social_email