sunbike

Feu un moviment intel·ligent.

Sunbike Electric té l’honor d’anunciar la propera era del transport personal: la revolució de la mobilitat intel·ligent. Ja hem caigut en el perillós efecte dels gasos d’escapament i les seves conseqüències, tant per a la salut dels éssers humans com per a la natura. Seguim afirmant que la solució són els cotxes elèctrics i n’estan força bé, de fet, però hem d’anar-hi més enllà. Energies renovables, plaques solars, tots n’hem sentit a parlar… però encara hi ha alguna cosa que no funciona si la gent es queda atrapada enmig del trànsit.

Què tal una bici elèctrica? Senzillament genial, veritat? Però les grans ciutats necessiten vehicles més ràpids, a una jungla dominada per cotxes i camions. M’ha quedat clar! Les motos elèctriques són ‘smart’… però segueixes necessitant punts de recàrrega, els has de trobar i interactuar amb ells. Està bé, però ens hem volgut moure de manera més intel·ligent. Està clar que els elèctrics de dues rodes són la clau, però on és l’equilibri òptim entre prestacions, utilitat i consum energètic?

Afegir un ‘smartphone’ a un manillar no és suficient, així que hem creat la Sunbike Lite i la Sunbike Plus. Dues versions diferents del mateix concepte, impulsades pel Sol. Us convidem a navegar pel nostre lloc web que acaba de publicar-se i conèixer més sobre Sunbike Electric. Gràcies 🙂