lite_logo1

VELOCITAT
45 km/h

L1e

Permís AM

VEURE FITXA

L3e

Permís A1

VEURE FITXA

plus_logo1

VELOCITAT
60 km/h

MEDI AMBIENT
“If the Earth dies, you die. If you die, the Earth survives.”  The Day the Earth Stood Still. Dir. Robert Wise. 1951.
L’abús de combustibles fòssils en el transport condueix a conseqüències desastroses.

Hi ha un consens científic en què l’augment de les emissions de CO2 derivades de la combustió d’hidrocarburs és un important contribuent a l’efecte hivernacle, causa directa de l’escalfament global, que en última instància es tradueix en un canvi climàtic catastròfic. Els científics de tot el món consideren que és una de les majors amenaces contra la vida a la Terra, algunes espècies ja ho estan patint o es troben en perill d’extinció.

Hi ha una clara solució: superar l’addicció als combustibles fòssils i deixar d’emetre CO2!
La propulsió elèctrica ja no és una novetat, avui dia és una necessitat. Encara que si teniu un veritable compromís amb l’entorn, us recomanem ascendir al següent nivell emprant energies renovables. Pot sonar utòpic, però amb la nostra tecnologia d’avantguarda és més fàcil del que sembla i estalviareu diners.

La Sunbike va ser dissenyada per funcionar amb energia solar, d’aquí ve el seu nom. Vol dir que no es necessita una instal·lació solar complexa amb un inversor, amb una placa fotovoltaica és suficient. Canvia el carregador de xarxa del teu Sunbike per un solar, que és bàsicament un convertidor CC-CC i ja estaràs preparat per a un transport net, sostenible i amb zero emissions.

VALOR
Quin és el consum mitjà de ‘combustible’? – Assumint que la benzina és equivalent a 8.893 Wh/L

SUNBIKE
0 km/L
GAS BIKE
0 km/L

El consum energètic de la Sunbike és aproximadament 1/8 d’una moto equivalent de benzina, i el cost de manteniment es redueix a substituir pneumàtics i pastilles de fre.
Quant costa conduir una Sunbike? – Assumint 0,21 €/kWh d’electricitat i 1,132 €/L de benzina (mitjana 2015 a la UE – Eurostat)

SUNBIKE
0 km/€
GAS BIKE
0 km/€

Fins i tot si has de pagar per l’electricitat de la xarxa, el cost operatiu de la Sunbike és ridícul, en comparació amb una moto equivalent de benzina. No obstant això, recomanem millorar la rendibilitat utilitzant el Sol com a proveïdor d’energia. Eco-lògic i de baix cost.

DISSENY
Sunbike Electric és una marca centrada en el disseny, en la qual donar vida a idees innovadores; no és un procés creatiu, sinó un principi. Per aquest motiu, la innovació no pot estar confinada en un format convencional, ha de mostrar-se i sentir-se com una cosa completament nova.

design language

Els nostres dissenyadors comuniquen aquest principi emprant un sofisticat llenguatge formal. No, no trobaràs un adhesiu ‘100% elèctrica’ a la Sunbike, perquè és elèctrica per disseny. It’s different.

lite_logo1

VELOCITAT
45 km/h

L1e

Permís AM

VEURE FITXA

L3e

Permís A1

VEURE FITXA

plus_logo1

VELOCITAT
60 km/h

©2017 Copyright Sunbike Electric, SLCONTACTE

share_icon social_facebook social_twitter social_linkedin social_email