welcome_korea

log_big

BATERIES
A Sunbike Electric estem orgullosos d’utilitzar tecnologia patentada a les nostres bateries, no només amb sistemes electrònics de gestió avançats; sinó especialment pel que fa a la química de les cel·les. Sunbike empra cel·les LFP del tipus ‘pouch’ a les que s’afegeixen nanomaterials i estan creades a partir de fórmules específiques per al seu ús en automoció, amb les quals s’ofereixen nivells de seguretat molt elevats i es garanteixen les prestacions al llarg del seu cicle de vida.
batteriesL’ànima de Sunbike és el seu lot de bateries, que ha requerit diversos anys de R+D perquè l’usuari no li hagi de prestar especial atenció. El balanceig actiu de cel·les es tradueix en una major eficiència i autonomia predictible. Amb un connector i una carcassa d’alta qualitat es completa el paquet, que resisteix l’ús diari en condicions reals. Està dissenyat per durar tota la vida de la Sunbike. Garantit.

ELECTRÒNICA
Tota l’electrònica de potència de Sunbike va ser desenvolupada a mida per tal d’aconseguir la màxima eficiència, de manera que es va solucionar la dissipació de calor per buscar l’equilibri òptim entre prestacions i consum. Com a fabricants d’electrònica, lluitem per assegurar que no et quedis en el camí per una avaria.

electronicsSunbike incorpora enllumenat ‘full LED’, fins i tot en els llums d’encreuament i de carretera. El guany en eficiència comparat amb una òptica halògena tradicional, estalvia prou energia durant un any per a viatjar més de 300 km. La centraleta permet connectivitat GSM i Bluetooth i la interfície d’usuari és una instrumentació digital molt intuïtiva. 

TRANSMISSIÓ
Sobredimensionar el sistema elèctric, augmentant el consum d’energia, és una manera comuna de superar les limitacions d’una transmissió de marxa única, mentre que les marxes múltiples fan soroll i provoquen pèrdues mecàniques indesitjades. Els nostres enginyers són uns apassionats de l’eficiència, així que vam desenvolupar una transmissió de 2 velocitats molt innovadora integrada al rodet posterior.

drivetrain

En la majoria dels casos, la Sunbike empra una transmissió directa per corretja dentada que és simple i eficient. I si l’orografia es complica i vénen les pujades, es pot prémer un botó per engranar la reductora planetària i així poder pujar sense esforç. A més, cada vegada que es deixa de prémer l’accelerador, el motor s’atura a causa del mecanisme de roda lliure, reduint friccions i el desgast de la corretja.

XASSÍS
El disseny distintiu de Sunbike és present a cada detall, però si hi ha una cosa de la qual estem especialment orgullosos, és el xassís i el basculant que s’han construït íntegrament amb alumini. La lleugeresa és sinònim d’eficiència, a més de millorar el maneig.

aluminumSunbike combina peces de foneria d’alta qualitat amb muntatges estampats, soldats entre si. Efectivament, es condueix tan bé com sembla.

©2017 Copyright Sunbike Electric, SLCONTACTE

share_icon social_facebook social_twitter social_linkedin social_email